Автоновини

Seat розробить 340-потужний універсал

Фото: Seat

Компанія Seat в наступному році може випустити “заряджену” 340-потужну версію універсала Leon ST, який отримає приставку Cupra R в назві. Про це з посиланням на главу відділу маркетингу і продажів іспанської марки Уейна Гриффитса повідомляє Auto Express.

За словами топ-менеджера, у компанії вже є прототип «гарячого» універсала Leon ST з форсованим двигуном, особливою ??випускною системою від ательє ABT і 20-дюймовими легкоспалвними колесами.

Гріффітс зазначив, що інженери компанії можуть збільшити віддачу дволітровою «турбочетверкою», найпотужніша версія якої зараз видає 310 сил, до 340 кінських сил. Мотор працюватиме з системою повного приводу і роботизованою коробкою передач DSG.

У вересні на Франкфуртському автосалоні Seat представив хот-хетч Leon Cupra R, який став найпотужнішим автомобілем в історії іспанської марки. Новинку оснастили наддувним агрегатом робочим об’ємом два літри потужністю 310 кінських сил. Двигун працює в парі з шестиступінчастою «механічної» коробкою передач.

«Заряджений» хетчбек отримав адаптивну підвіску, гальмівні механізми Brembo, а також аеродинамічний обвіс кузова з карбону. Всього буде випущено 799 подібних автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook