Автоновини

Повернення епохи: ГАЗ вирішив відродити «Волгу»

Фото: ГАЗ

Чутки про те, що Волга відродиться у вигляді грузовічка- «каблучка» ходять вже давно. Нещодавно були опубліковані ескізи нової машини ГАЗу, повідомляє Avtomir.

Оприлюднено ескіз можливого малотоннажного «каблучка» ГАЗ: його ще в 2011 році зробив колишній газовской шеф-дизайнер Ігор Безрідних, про що повідомив інтернет-портал Drom.

Нагадаємо, що про роботу над власним «каблучком», який міг би конкурувати з іномарками, газовці заявили ще в 2006 році, коли продемонстрували на Московському автосалоні концепт ГАЗ CityVan на шасі тодішньої Волги. Але далі прототипу справа не пішла.

Однак на початку нинішнього року голова ради директорів Групи ГАЗ Зігфрід Вольф заявив, що марку Волга міг би носити автомобіль «менше, ніж Газель, такий, як, наприклад, Volkswagen Caddy».

ГАЗ CityVan на базі Волги був показаний в 2006 році

Дуже актуально! Тим більше що після стрибка курсу євро попит на імпортні «каблучки» – наприклад, ті ж Caddy – різко знизився, та й запчастини до них дуже дорогі.

Зігфрід Вольф, голова ради директорів ГАЗу, заявив про можливе відродження бренду Волга вже стосовно до комерційних машин.
Звичайно, створити новий «каблук» – складне завдання. Але якщо врахувати, що стратегічним партнером ГАЗовців став Volkswagen, то він теоретично може надати двигун і платформу від того ж «кеддіка» … Значить, чекаємо ФольксВолгу – або ж перспективна модель буде базуватися на іншому шасі?

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook