Автоновини

В Україні може запрацювати новий автозавод

Фото: Delphi

У Миколаєві 8 листопада з візитом побували представники американської компанії «Delphi» – виробника автокомплектуючих і розробника технологій в автомобільній галузі. Про це повідомили в прес-службі Миколаївської ОДА.

За даними облдержадміністрації, ця компанія зацікавлена ??в будівництві свого підприємства в Миколаївській області на базі «Миколаївського суднобудівного заводу» (колишній «Суднобудівний завод імені 61 комунара»). Напрямки співпраці обговорили під час зустрічі голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, регіональний директор компанії «Delphi Automotive PLC» з розвитку Луїш Фігуейредо, представники «Укроборонпрому» і «Миколаївського суднобудівного заводу».

Глава ОДА звернув увагу, що «Миколаївський суднобудівний завод» має велику кількість приміщень, які сьогодні можна використовувати, а також потужний колектив, який знає свою роботу і вміє працювати над будь-якими проектами.

Представник «Delphi Corporation» звернув увагу, що холдинг має позитивний досвід співпраці з «Укроборонпромом» і зацікавлений у розвитку виробництва на території України. Голова ОДА запевнив, що інвесторам будуть всіляко сприяти в організації роботи заводу, якщо «Delphi» вирішить будувати підприємство в Миколаєві.

На своїй сторінці в «Facebook» Савченко показав, що провів для американських інвесторів «екскурсію» по миколаївському заводу, показав їм цехи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook