Авто на єврономерах Автоновини

“Єврономери” в Україні перевірять: митниця Литви почала розслідування

Українці кинулися масово скуповувати автомобілі на “єврономерах” з країн Європи, де старі транспортні засоби з солідним віком набагато дешевше.

Неконтрольоване ввезення автомобілів, а також порушення умов тимчасової експлуатації транспортних засобів, стали причиною нового розслідування двох держав. Відповідну інформацію передає Inform-ua.

За попередніми даними, Державна фіскальна служба зазначила знаходження в Україні близько 60 тисяч транспортних засобів, зареєстрованих в Литві. Велика частина автомобілів ввезена за схемою їх тимчасової експлуатації в Україні. Проблема автомобілів на європейських номерах в Україні стала особливо гостро відчуватися, коли водії даних авто стали фігурантами аварій зі смертельним результатом і пограбувань, оскільки в Україні відсутня єдина база обліку цих транспортних засобів.

Формально знайти правопорушника дуже важко, оскільки автомобілі зареєстровані в Литві і всі дані про власника знаходяться там же. Спільна операція ДФС України та Литовської митниці покликана поліпшити співпрацю по митній сфері країн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook