Автоновини

BMW випустила найшвидший седан M3 в історії

Фото: BMW

Компанія BMW представила нову модифікацію “зарядженого” седана M3, що отримала назву CS. Новинка стала найпотужнішою і найшвидшою дорожньої версією цієї моделі за всю її історію.

Седан укомплектували доопрацьованою трилітровою твін-турбо «шісткою», що розвиває 460 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Це на 29 к.с. і 50 Нм більше віддачі агрегату стандартної M3 і на 10 сил і 50 Нм більше версії M3 Competition Package. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

BMW M3 CS набирає першу “сотню” за 3,9 сек., Що на 0,2 і 0,1 сек. швидше звичайної M3 і Competition Package відповідно. Максимальна швидкість седана примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

Новинка отримала дах і капот з вуглепластика, що дозволило знизити масу автомобіля на шість кілограмів. Плюс до всього, з композитних матеріалів виконані елементи аеродинамічного обважування кузова, включаючи передній спліттер, задній спойлер і дифузор. Маса машини склала 1585 кг – на 10 кг менше стандартного седана.

Плюс до всього, новинка отримала модернізовану спортивну випускну систему від BMW M, підвіску з гоночними настройками, алюмінієві колісні диски діаметром 19 і 20 дюймів спереду і ззаду відповідно, а також покришки Michelin Pilot Sport Cup 2. За додаткову плату можна замовити карбон-керамічні гальмівні механізми.

Тираж BMW M3 CS обмежать до 1200 примірників. Виробництво новинки почнеться в березні наступного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook