Автоновини

Shelby випустила 1000-потужний трековий «Мустанг»

Фото: Shelby

Американський тюнер «Фордів» буде випускати по 50 трекових суперкарів щорічно. Купе оцінили більш ніж в 200 000 доларів.

Компанія Shelby розробила трековий варіант спорткара Ford Mustang, який оснастили 1000-потужним двигуном. Прем’єра новинки відбулася в рамках тюнінг-фестивалю SEMA в Лас-Вегасі.

Суперкар побудували на базі стандартного купе Mustang GT, проте п’ятилітровий агрегат V8 замінили 5,2-літровою “вісімкою” від Shelby GT350. Двигун забезпечили приводним нагнітачем Whipple, новим паливним насосом і інтеркулером. Плюс до всього, купе отримало перепрограмований електронний блок керування двигуном і модернізовану механічну коробку передач. Динамічні характеристики новинки не повідомляються.

Для трекового «Мустанга» також був розроблений кузовний обвіс, що включив новий капот, передні повітрозабірники і задній дифузор. Крім того, суперкар отримав розширену передню і задню колію, регульовані амортизатори, а також гальмівні механізми Brembo.

Shelby планує випускати до 50 таких автомобілів в рік. Виробництво особливого «Мустанга» стартує в першому кварталі 2018 року. Ціни на новинку починаються від 169 995 доларів. При цьому у вартість не входить стандартний Mustang GT, який обійдеться покупцеві ще в 33 195 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook