Автоновини

Mercedes-Benz почав випробування безпілотного S-Class

Тестований автомобіль оснащений комплексом відеокамер і лазерних сенсорів. Випробування безпілотного седана проходять на вулицях Шанхая.

Компанія Mercedes-Benz приступила до випробувань моделі S-Class з системами автономного управління на дорогах загального користування. Тести безпілотного седана проходять на вулицях Шанхаю (Китай), повідомляє Motor1. У компанії вважають що дорожня ситуація саме в цьому місті допоможе в розвитку безпілотної технології німецького бренду.

Місцевий трафік відрізняється великою кількістю автомобілів, а також величезним числом мотоциклів і пішоходів. Все це допоможе домогтися оптимальної роботи безпілотних систем Mercedes-Benz, вважають в компанії. Тестований автомобіль оснащений комплексом відеокамер і лазерних сенсорів.

Раніше стало відомо, що Mercedes-Benz, можливо, почав випробування безпілотної системи нового покоління, завдяки якій автомобіль зможе самостійно орієнтуватися в просторі і контролювати рульове керування, гальма і акселератор. Для тестів технології використовується автомобіль E-Class. Фотошпигунам вдалося зняти машину з алюмінієвою конструкцією на даху, на якій закріплені два пристрої, що нагадують оптичні далекоміри Lidar.

На даний момент компанія Mercedes-Benz вже приступила до розробки S-Class нового покоління. Офіційна прем’єра машини відбудеться в 2020 році. У конструкції новинки буде активно застосовуватися алюміній і полімер, армоване  вуглеволокно (CFRP). Завдяки цьому автомобіль стане помітно легше свого попередника. Також водієві буде доступна напівавтономна система управління. Решта подробиць про автомобіль поки тримаються в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook