Автоновини

Skoda випустить купе-кросовер на базі Kodiaq

Наступного року у нового позашляховика Skoda з’явиться GT-модифікація, яка стане доступною альтернативою BMW X4 і Mercedes-Benz GLC Coupe.

Компанія Skoda в 2018 році випустить кросовер з купеобразним кузовом, який побудують на базі позашляховика Kodiaq. Про це повідомляє видання PCauto, яке опублікувало знімок з  новими моделями чеської марки для китайського ринку.

На даний момент купе-кросовер має робоче позначення Kodiaq GT, проте серійна модель може отримати іншу назву. В основу новинки ляже та ж модульна платформа MQB концерну Volkswagen, на якій побудований звичайний Kodiaq. Очевидно, у нього ж кросовер запозичить і лінійку агрегатів.

Skoda Kodiaq GT стане доступною альтернативою BMW X4 і Mercedes-Benz GLC Coupe. В першу чергу модель буде призначена для Китаю, проте не виключено, що кросовер з’явиться і на інших ринках.

У Україні Skoda Kodiaq пропонується з двома бензиновими моторами робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, що розвивають 150 і 177 к.с. відповідно. Крім того, доступний дволітровий турбодизель потужністю 150 кінських сил. Всі мотори поєднуються з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Раніше повідомлялося, що компанія Skoda планує розробити новий компактний кросовер, який з’явиться в 2019 році і складе конкуренцію Volkswagen T-Roc і Nissan Juke. Над зовнішністю автомобіля, довжина якого складе близько 4,2 м, буде працювати новий шеф-дизайнер «Шкоди» Олівер Стефані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook