Автоновини

Прем’єра першого спорткара Polestar відбудеться в Шанхаї

Фото: Polestar

Перша самостійна модель в історії шведської компанії отримає гібридну бензин-електричну установку потужністю близько 600 сил.

Компанія Polestar, яка раніше була заводським тюнером Volvo, опублікувала перший відеотізер своєї першої самостійної моделі. Публічна прем’єра новинки відбудеться 17 жовтня в Шанхаї.

Polestar поступово розсекречує дизайн спорткара, публікуючи в Instagram окремі фрагменти задньої частини кузова новинки, які можна об’єднати в загальний пазл. За попередніми даними, новинка отримає гібридну силову установку, віддача агрегатів якої складе близько 600 кінських сил. Крім того, незабаром шведи збудують ще одну модель, подробиць про яку поки немає.

Компанія Polestar стала самостійним автовиробником влітку нинішнього року. Тоді ж стало відомо, що шведи зроблять ставку на розробку автомобілів з гібридними і електричними силовими установками. При цьому компанія продовжить займатися створенням спортивних пакетів для автомобілів Volvo, які будуть випускатися під брендом Polestar Engineering.

Останнім проектом Polestar в складі Volvo стала програма для седана S60 Polestar і універсала V60 Polestar 2018 модельного року, які вважаються найшвидшими серійними автомобілями в історії шведської марки. Для автомобілів розробили карбоновий аеродинамічний обвіс, який підвищив притискну силу на 30%.


Автомобілі оснащуються дволітровим чотирициліндровим двигуном сімейства Drive-E з турбіною і приводним нагнітачем. Віддача агрегату становить 367 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,7 секунди (універсал – на 0,1 секунди повільніше), а його максимальна швидкість складає 250 км на годину.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що Polestar назвав дату прем’єри першого власного спорткара.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook