Автоновини

Aston Martin представив самий спортивний кабріолет в своїй історії

Фото: Aston Martin

У спорткара Aston Martin DB11 з’явилася відкрита модифікація Volante. Новинку оснастили 510-потужним двигуном V8 від Mercedes-AMG.

Aston Martin представив відкриту версію спорткара DB11, яка традиційно отримала приставку Volante в назві. У британській компанії відзначили, що випустили «самий спортивний кабріолет в своїй історії».

Автомобіль з посадочною формулою «2 + 2» отримав м’який верх, який  складається за 14 сек, а піднімається за 16 секунд. Електричний привід може працювати на швидкостях до 50 км на годину. Дах можна замовити в червоному, сріблястому чорному або в сірому виконанні.

Маса автомобіля склала 1810 кілограмів. Таким чином, спорткар, який оснащується агрегатом V8 від Mercedes-AMG, вийшов на 115 кг важче аналогічної модифікації купе. При цьому новинка стала легше свого попередника DB9 Volante на 26 кілограмів. Розподіл маси по осях – 47% на 53% на користь задньої осі.

Автомобіль приводиться в рух чотирилітровим восьмициліндровим битурбо двигуном, що розвиває 510 к.с. і 675 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією ZF. Спорткар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,1 сек., А його максимальна швидкість складає 300 км на годину.

Стандартне оснащення Aston Martin DB11 Volante включає задній диференціал підвищеного тертя, а також шкіряні сидіння з підігрівом. За додаткову плату доступні крісла з вентиляцією, а також стереосистема Bang & Olufsen з 13 динаміками. У Великобританії ціни на автомобіль починаються від 159,9 тис. фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що Aston Martin вивів на трек відроджений класичний спорткар.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook