Автоновини

Polestar назвав дату прем’єри першого власного спорткара

Фото: Autocar

Компанія Polestar після виходу зі складу Volvo займеться випуском спортивних автомобілів з гібридними і електричними силовими установками.

Компанія Polestar – колишній спортивний підрозділ Volvo – опублікувала перші тизери і назвала дату прем’єри своєї першої власної моделі. Новинка дебютує 17 жовтня, говориться в офіційному Instagram автовиробника.

За попередніми даними, Polestar випустить спортивне купе з гібридною силовою установкою, віддача якої складе близько 600 кінських сил. Крім того, незабаром шведи збудують ще одну модель, подробиць про яку поки немає.

Раніше повідомлялося, що Polestar в якості самостійного виробника займеться створенням «заряджених» електрокарів. При цьому компанія продовжить розробку спортивних пакетів для автомобілів Volvo, які будуть випускатися під брендом Polestar Engineering.

Також Polestar підготував програму доопрацювань для седана Volvo S60 Polestar і універсала V60 Polestar 2018 модельного року, які вважаються найшвидшими серійними автомобілями в історії шведської марки. Для автомобілів розробили карбоновий аеродинамічний обвіс з карбону, які підвищили притискну силу на 30%.

Технічна складова змінам не піддалася. Volvo S60 і V60 Polestar оснащуються дволітровим чотирициліндровим двигуном сімейства Drive-E з турбіною і приводним нагнітачем. Віддача агрегату становить 367 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,7 секунди (універсал – на 0,1 секунди повільніше), а його максимальна швидкість складає 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook