Автоновини Женева-2018

Названа дата прем’єри електричного кросовера Hyundai

Фото: Hyundai

Електрична Kona зможе проїхати без підзарядки близько 390 кілометрів. Електрокар отримає видозмінену передню частину кузова, завдяки чому «зелену» модифікацію моделі можна буде відрізнити від стандартної.

Компанія Hyundai планує представити електричну версію свого компактного кросовера Kona в березні 2018 року на автосалоні в Женеві, повідомляє Carscoops. За попередніми даними, електрична Kona зможе проїхати без підзарядки близько 390 кілометрів. Серійна модель з’явиться у дилерів південнокорейської марки восени наступного року.

Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, електрокар отримає видозмінену передню частину кузова, завдяки чому «зелену» модифікацію моделі можна буде відрізнити від стандартної. Крім того, Hyundai Kona EV позбудеться патрубків випускної системи за непотрібністю.

Крім цього в планах Hyundai розробити розкішний електрокар, який стане частиною преміальної лінійки Genesis. Очікується, що прем’єра цієї машини відбудеться не раніше 2021 року. У цьому ж році корейська компанія покаже екологічно чистий автомобіль, запас ходу якого повинен перевищити 500 кілометрів.

Ще однією розробкою Hyundai стане абсолютно нова автомобільна платформа, призначена виключно для машин з повністю електричними силовими установками. На цьому шасі можна буде будувати моделі різних розмірів і силові агрегати різної потужності.

Стандартна версія кросовера Hyundai Kona відбулася на минулому автосалоні у Франкфурті. На старті продажів новинка буде доступна з чотирма моторами на вибір. Найпростіші версії кросовера можна буде купити з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 120 кінських сил. З таким двигуном до 100 км / год Kona розганяється за 12 секунд.

Також буде доступний 1,6-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 177 кінських сил. З таким двигуном розгін до «сотні» займе 7,9 секунди. Максимальна швидкість – 200 км на годину. Ще один агрегат – 2,0-літровий атмосферник потужністю 147 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook