Автоновини

Peugeot представив віртуальний спорткар

Фото: Peugeot

Прототип під назвою L750 R HYbrid оснащується двигуном внутрішнього згоряння і електромотором. Сумарна віддача автомобіля, розробленого спеціально для відеогри Gran Turismo, становить 750 кінських сил.

Компанія Peugeot показала новий віртуальний суперкар L750 R HYbrid. розроблений спеціально для відеогри Gran Turismo. Серійної версії прототипу не планується, проте ряд рішень, продемонстрованих на моделі, можуть знайти своє реальне втілення в майбутньому.

Кузов машини виконаний з вуглеволокна. Завдяки цьому вага концепту становить всього 825 кілограмів. Новинка отримала гідравлічну гальмівну систему, вентильовані вуглецеві колісні диски, а також розділені підвіски, які варіюють висоту автомобіля в залежності від його швидкості.

Прототип оснащується двигуном внутрішнього згоряння і електромотором. Бензинова силова установка має потужність 580 к.с. і максимальну швидкість 10 000 оборотів в хвилину. Мотор працює спільно з 170-сильним електричним двигуном. Сумарна віддача L750 R HYbrid становить 750 кінських сил.

Електрична установка живиться від охолоджувальної літій-іонної батареї. Також автомобіль оснащується 7-ступінчастою коробкою передач, яка як і силові агрегати встановлюється на задній осі. До 100 км / год автомобіль може розігнатися за 2,4 секунди.

Минулого місяця компанія McLaren представила свій спорткар для відеоігри Gran Turismo. Новинка також оснащується гібридною силовою установкою. До її складу входить 4,0-літровий бензиновий мотор V8. Агрегат працює з двома електродвигунами, сумарна потужність спорткара становить 1134 кінських сили. Кузов машини виконаний з карбону, благородія цьому маса машини не перевищує 1000 кілограмів.

Також раніше Automotive повідомляв, що новий Peugeot 208 стане електрокаром.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook