Автоновини Женева-2018

Mercedes представить хетчбек A-Class нового покоління в березні 2018 року

Фото: Motor1

Машину побудують на модифікованій платформі Daimler MFA і покажуть на автосалоні в Женеві. На даний момент інженери німецької компанії вже ведуть завершальні тести новинки.

Компанія Mercedes-Benz планує представити A-Class нового покоління навесні наступного року. За даними Auto Express, першим на автосалоні в Женеві в березні 2018 року дебютує автомобіль в кузові хетчбек. На даний момент інженери німецької компанії вже ведуть завершальні тести новинки.

Машину побудують на модифікованій платформі Daimler MFA. Машина за габаритними розмірами перевершить свого попередника. При цьому це не повинно позначитися на вазі хетчбека.

Лінійка двигунів включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault. Топову AMG-модифікацію оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтовою системою, яка буде живити невеликий електродвигун і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 кінських сил.

Пізніше Mercedes-Benz представить A-Class в кузові седан. Прем’єра такої модифікації повинна відбутися до кінця 2018 року. Передбачається, що седан буде багато в чому схожий з прототипом Concept A. Він був показаний в квітні на Шанхайському автосалоні і покликаний дати уявлення про компактний седан, який повинен встати на сходинку нижче за модель CLA.

Також раніше Automotive повідомляв, що Бетмен буде рулити суперкаром Mercedes.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook