Автоновини

Lamborghini випустить седан до 2021 року

Фото: Autocar

Новинка запозичить деякі стилістичні елементи у концепт-кара Estoque, який був представлений в 2008 році. Автомобіль отримає чотири посадочних місця і буде представлена ??в 2021 році.

Компанія Lamborghini почала розробку нової чотирьохдверною моделі. Прем’єра машини повинна відбутися в 2021 році, повідомляє Autocar. Видання, в свою чергу, вже підготувала відповідні рендерние зображення новинки. За словами комерційного директора компанії Automobili Lamborghini Федеріко Фоскіні, у компанії дійсно є план по створенню такої моделі, однак проект ще знаходиться на стадії узгодження.

«Ми повинні дотримуватися скромністі. Навіть наша нова модель – кросовер Urus – поки ще перебуває на стадії попереднього виробництва. Нашою метою, безумовно, є подвоєння обсягів продажів протягом декількох років, проте таких показників нам поки ще доведеться домогтися », – заявив топ-менеджер.

Фото: Концепт-кар Estoque

У разі якщо проект побачить «зелене світло», він може запозичити деякі стилістичні елементи у концепт-кара Estoque, який був представлений в 2008 році. Тоді розробка серійної версії цього прототипу була зупинена через початок глобальної економічної кризи.

Трохи раніше компанія Lamborghini представить свій перший серійний спорткар Lamborghini з гібридною силовою установкою. За попередньою інформацією, цією машиною стане наступник Aventador. На ринку така модель з’явиться в 2019-2020 році.

«Якщо говорити про наш майбутній спорткар, те я бачу його гібридом (PHEV). Це буде наступний крок у розвитку технологій. Повністю електрична силова установка не підходить для спортивних автомобілів », – розповів керівник підрозділу досліджень і розробок італійського бренду Мауріціо Реджіані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook