Автоновини

Кріштіану Роналду показав свій гіперкар Bugatti

Нападаючий мадридського «Реала» і збірної Португалії придбав купе Bugatti Chiron. Один з найшвидших в світі автомобілів обійшовся знаменитому футболістові приблизно в 3 млн доларів.

Нападаючий мадридського «Реала» і збірної Португалії Кріштіану Роналду опублікував в своєму Instagram відеоролик, в якому знаменитий футболіст виїжджає з гаража на гіперкарі Bugatti Chiron. Вартість одного з найшвидших в світі автомобілів досягає трьох мільйонів доларів.

Гіперкар Bugatti Chiron дебютував на початку 2016 року. Купе комплектується 1500-потужним семилітровим двигуном W16 з чотирма турбокомпресорами. Автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість «з метою безпеки» обмежена на позначці 420 км на годину.

New animal in the building Bugatti Chiron ????????

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Для того, щоб зняти обмежувач потрібен спеціальний ключ. Передбачається, що без обмежувача максимальна швидкість автомобіля може досягати 450 км на годину.

Раніше стало відомо, що Кріштіану Роналду поповнив свою колекцію автомобілів суперкаром Ferrari F12 tdf, який оснащується 780-потужним двигуном. Крім цього автомобіля і «Широна», у власності знаменитого футболіста значиться Koenigsegg CCX 11, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Porsche 911 Turbo S, Ferrari 599 GTO і Rolls-Royce Ghost.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook