Автоновини

Порошенко сказав, що деталі для Lamborghini будуть робити в Коломиї

В Коломиї президент Петро Порошенко урочисто відкрив завод з виробництва електрокабелів німецької компанії Leoni, повідомляє U-news.

Він похвалився, що працівники отримуватимуть по 8 тисяч гривень на місяць, а кількість робочих місць збільшиться до 5 тисяч до 2021 року. Про це сказано на офіційній сторінці президента в Фейсбуці.

Сьогоднішня подія є свідченням інвестиційної привабливості не тільки області, а й України. Особливо, якщо врахувати, що концерн LEONI – один з найбільших в світі виробників електричних кабельних мереж, – сказано в повідомленні. Продукція, яка буде проводитися в Коломиї, буде встановлюватися на Audi, Volkswagen, General Motors, Porsche, Lamborghini і інші елітні марки авто, – сказав президент. Він також додав, що середня зарплата на заводі у робочих буде 8000 гривень. Їх будуть безкоштовно возити на роботу і додому, а також годувати “за символічну плату”.

До 2021 року на підприємстві будуть працювати п’ять тисяч людей. Зараз, на момент відкриття, вже забезпечені 800 робочих місць. На першому етапі Leoni вклало в коломийський завод 16 мільйонів євро. Ця сума буде поступово збільшуватися з розширенням виробництва.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook