Автоновини

Не український автопром: Співробітники держустанов отримали майже тисячу нових елітних авто

Українські чиновники не надто люблять український автопром і в цьому році оновили службовий автопарк придбавши майже тисячу нових, але не вітчизняних автомобілів. Нові машини отримали держслужбовці Кабінету міністрів, Київської міської державної адміністрації, НАК “Нафтогаз України” і декількох інших державних установ, пише ZN.

Нові машини обійшлися державі більш ніж в півмільярда гривень.

Так, чорна Toyota Land Crouser, три Toyota Camry і вісім Toyota Corolla “Укрспецекспорту” коштували майже 6,5 мільйона гривень. Однак в самої  держустанові запевняють, що елітний позашляховик призначений не для працівників установи, а для іноземних партнерів.

Нова Toyota Camry і чотирнадцять Toyota Corolla Київської міськради стоять понад сім мільйонів гривень. Однак в столичній мерії переконані в тому, що автопарк потребує оновлення, і потрібно замінити ще чимало автомобілів. Адже ремонт старих автомобілів обходиться занадто дорого.

У свою чергу “Держспецзв’язок” має в своєму автопарку вісім люксових автомобілів. В установі журналістам розповіли про двох BMW, одному Lexus, двох Toyota Camry і Mitsubishi Pajero. На “Лексусі” їздить глава “Держспецзв’язку”. А для супроводу перших осіб держави в установі закупили дві Toyota Land Crouser в люксової комплектації.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook