Автоновини

Audi розповіла про RS7 нового покоління

Audi RS7 Sportback нового покоління укомплектують гібридною силовою установкою потужністю 700 кінських сил. Прем’єра автомобіля повинна відбутися вже в наступному році.

Audi RS7 Sportback нового покоління буде пропонуватися клієнтам в двох версіях. Про це повідомляє Evo з посиланням на головного дизайнера бренду Марка Ліхт. Стандартна версія автомобіля буде комплектуватися 2,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату складе 650 кінських сил. Такий же двигун зараз встановлюється на Bentley Continental GT і Porsche Panamera Turbo.

Агрегат буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повнопривідною системою quattro. Очікується, що з таким двигуном до 100 км / год Audi RS7 зможе розганятися менше ніж за чотири секунди. Максимальна швидкість – 305 км на годину. Прем’єра такої версії новинки відбудеться, в кінці наступного року.

Трохи пізніше відбудеться дебют гібридної модифікації машини. Не виключається, що силова установка для такої версії RS7 буде запозичена у Porsche Panamera Turbo S E-hybrid. Сумарна потужність новинки може перевищити 700 кінських сил.

RS7 Sportback оснащуються модернізованою 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач Tiptronic, системою повного приводу, центральним диференціалом і адаптивною пневмопідвіскою. Також машина отримала 21-дюймові легкосплавні колісні диски, спортивний передній бампер з великими повітрозабірниками, іншу решітку радіатора і агресивний дифузор. Водієві доступна інформаційно-розважальна система MMI Navigation plus з MMI touch, акустична система BOSE Surround Sound і спортивні передні сидіння.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook