Автоновини

Volvo представила новий кросовер XC40

Найменший кросовер шведського виробника з’явиться в салонах українських дилерів Volvo в другому кварталі 2018 року.

Volvo на закритому заході в Мілані представила новий кросовер XC40. Автомобіль став молодшою ??моделлю в позашляховой лінійці шведського бренду, зайнявши становище на щабель нижче кросовера XC60.

Volvo планує продавати XC40 в тому числі і в Україні. Перші товарні автомобілі повинні дістатися до салонів офіційних дилерів в другому кварталі 2018 року. Однак, комплектації для українського ринку і ціни на поточний момент остаточно не сформовані.

XC40 базується на новій модульній платформі CMA (Compact Modular Architecture). Під капотом новинки розміщені наддувні дизельні і бензинові двигуни сімейства Drive_e об’ємом 2,0 л і потужністю від 190 до 245 к.с., які можуть комплектуватися як шестиступінчастою “механікою”, так і восьмідіапазонним «автоматом».

Пізніше в лінійці кросовера з’явиться модифікація з новітнім трициліндровим бензиновим мотором, а також версія з гібридною силовою установкою і повністю електрична модифікація.

XC40 стане першою моделлю Volvo, для якої буде доступний абонентський сервіс Care by Volvo. Він передбачає довгострокову оренду автомобіля з введенням фіксованого щомісячної абонентської плати, яка дозволить зняти з клієнта навантаження у вигляді непередбачених витрат на ремонт і торгів під час покупки.

Залежно від регіону програма Care by Volvo буде включати в себе пакет консьєрж-послуг, таких як заправка, мийка та чистка салону, сервісне обслуговування або доставка товарів в автомобіль. Також власники XC40 отримають можливість віддалено передавати свій автомобіль друзям або родичам з використанням нової технології цифрового ключа.

Спочатку сервіс Care by Volvo буде доступний клієнтам марки в Швеції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, Норвегії, Польщі та США. Впровадження сервісу Care by Volvo в Україні планується значно пізніше офіційного старту продажів нового XC40, тому точні терміни його появи, а також спектр послуг, які будуть запропоновані, поки не визначені.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook