Автоновини

Суперкар Lamborghini Huracan підготували до перегонів

Італійці випустили нову гоночну модифікацію суперкара Huracan, який отримав пророблений аеродинамічний обвіс і 620-потужний двигун.

Компанія Lamborghini представила нову версію гоночного купе Huracan, що отримала назву Super Trofeo Evo. Автомобіль візьме участь як в монокубку італійської марки, так і в міжнародних змаганнях серії GT.

Новинка була розроблена заводським колективом автовиробника Lamborghini Squadra Corse за участю компанії Dallara. Для суперкара створили карбоновий кузов і практично повністю новий аеродинамічний обвіс, в складі якого колишніми елементами залишилися тільки передній спліттер і задній дифузор.

На даху з’явився абсолютно новий вертикальний «плавець», що забезпечує більшу стійкість при проходженні поворотів на високій швидкості. Крім того, в задній частині кузова з’явилися збільшені вентиляційні отвори, що дозволило поліпшити охолодження двигуна.

Інженери відзначили, що суперкар зберіг ту ж високу притискну силу, але при цьому вийшов більш досконалим в плані аеродинаміки.

Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo оснастили тим же 5,2-літровим атмосферним двигуном V10 потужністю 620, який поєднується з шестиступінчастою секвентальною трансмісією. Максимальна швидкість автомобіля примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

У США суперкар оцінили в 295 тис.  доларів, а в Європі Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo обійдеться мінімум в 235 тис.  євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook