Автоновини Франкфурт-2017

Volkswagen привезе до Франкфурту оновлений електричний кросовер

На автосалоні дебютує нова версія концептуального кросовера I.D. Crozz, серійний варіант якого з’явиться після 2020 року.

Volkswagen опублікував перший дизайн-скетч оновленої версії прототипу електричного кросовера I.D. Crozz. Публічна прем’єра електрокара відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні.

Від попередньої версії, представленої в квітні на Шанхайському автосалоні, новий I.D. Crozz можна відрізнити завдяки яскраво-червоному кольору кузова і видозміненій головній оптиці зі світлодіодними елементами. Крім цього, дизайнери внесли деякі зміни в передній бампер.

Про технічну складову прототипу не повідомляється. Шанхайський концепт-кар був укомплектований двома електричними агрегатами на передній і задній осі, які в сумі видають 305 кінських сил.

Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість склала 180 км на годину. За словами представників німецької компанії, «прототип володіє такою ж керованістю, як Golf GTI». Комплект літій-іонних акумуляторів ємністю 83 кВт-год забезпечує запас ходу в 500 кілометрів.

Перша серійна модель Volkswagen з електричного сімейства I.D. з’явиться до 2020 року. Лінійка електрокарів включить хетчбек, мінівен, кросовер і, ймовірно, спортивне купе, для якого відродять назву Scirocco.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook