Автоновини

Detroit Electric випустить електричний кросовер і суперкар

Протягом трьох наступних років відроджений виробник електрокарів виведе на ринок три «зелені» моделі, які побудовані на новій платформі.

Відроджена американська марки Detroit Electric, яка тепер базується у Великобританії, опублікувала перші скетчі своїх нових моделей. Протягом наступних трьох років автовиробник планує випустити електричний суперкар, кросовер і седан.

Так, в 2018 році Detroit Electric має намір випустити суперкар, який за своїми характеристиками буде близький Porsche 911 Turbo, McLaren 720S і Ferrari 488.

Роком пізніше у компанії з’явиться розкішний електричний кросовер, який зможе конкурувати з Bentley Bentayga. Нарешті, до 2020 р Detroit Electric розробить седан. Запас ходу електрокарів, в залежності від модифікації, буде варіюватися від 500 до 800 кілометрів.

Раніше повідомлялося, що в подальший розвиток Detroit Electric інвестували близько 1,8 млрд доларів. Крім того, в компанії заявили, що незабаром до неї приєднається від 150 до 200 інженерів, які прискорять розробку нових моделей.

Оригінальна фірма Detroit Electric була заснована в 1907 р і випускала автомобілі з електричними двигунами аж до 1939 року. Вважається, що американської компанії вдалося продати більше всього електричних машин в 20-м столітті серед всіх автовиробників.

Спорткар Detroit Electric SP: 01

Відродження Detroit Electric відбулося в 2008 р за участю інвесторів з Китаю. На даний момент компанія розробила єдину модель під назвою SP: 01, в основу якої лягло шасі Lotus Exige. Спорткар доступний в двох модифікаціях з моторами потужністю 204 і 286 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook