Авто на єврономерах Автоновини

Авто на єврономерах: акцію за легалізацію оголосили безстроковою

Фото: Уніан

Протест під Верховною Радою за зниження вартості розмитнення і легалізації авто на іноземних номерах стане безстроковим.

Про це заявив керівник громадської організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич. Активісти планують пікетувати урядовий квартал, поки влада не почне конструктивний діалог з ними. Також плануються протести в обласних центрах. Представник «Авто Євро Сили» Олександр Чернявський заявив, що Кабмін не прислухається до думки організації. Однією з пропозицій активістів є мораторій на норми Євро-5 для б / у авто.

За словами Олександра Чернявського, одного з співзасновників громадської організації, пропозиція не знайшла відгуку в уряді, хоча там і визнали, що гіпотетично можна дозволити ввезення авто стандарту Євро-4. У Кабміні запропонували запровадити щорічну плату для авто стандарту Євро-3 і нижче, однак проти цієї ідеї виступає Нацполіція, адже дотримання цих правил складно контролювати. Представники організації «Авто Євро Сила» заявили, що в сьогоднішній акції в Києві взяли участь 5000 автомобілів, а по Україні – 20 тис. У столиці було досягнуто домовленості з поліцією не блокувати повністю вулицю Грушевського.

«Ми будемо стояти тут, поки нас не знесуть, або ми не доб’ємося свого», – заявив керівник організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook