Автоновини Франкфурт-2017

Alpina представила дизельний седан і універсал D5 S

Машину оснастили 3,0-літровим дизельним двигуном з віддачею 326 кінських сил. З таким мотором до 100 км / год седан D5 S розганяється за 4,9 секунди, що робить його одним з найшвидших дизельних автомобілів.

Компанія Alpina, яка виробляє автомобілі на базі BMW, розсекретила нову спортивну модель під назвою D5 S. Публічний дебют автомобіля повинен відбутися на автосалоні в Франкфурті у вересні. Придбати новинку можна буде в кузові седан і універсал.

Машина побудована на базі нового BMW 5 Series. Автомобіль оснастили 3,0-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 326 кінських сили. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

З таким мотором до 100 км / год седан D5 S розганяється за 4,9 секунди. Максимальна швидкість – 275 км на годину. Таким чином, новинка стала одним з найшвидших дизельних автомобілів в світі.

Модель отримала аеродинамічний обвіс, спортивні бампери, вихлопну систему з хромованими патрубками, чотирипоршневу гальмівну систему і 20-дюймові колісні диски, «взуті» в шини Pirelli.

Також цієї осені Alpina планує почати європейські продажі спортивного седана B5 нового покоління. Цей автомобіль також побудують на базі BMW 5-Series. Машина отримає 4,4-літровий бензиновий мотор V8. Потужність агрегату складе 591 кінську силу. У парі з турбодвигуном буде працювати восьмиступінчастий “автомат” з допрацьованим гидротрансформатором, іншими передавальними числами і новим програмним забезпеченням, яке здатне швидше міняти передачі, в тому числі і вручну.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook