Автоновини Франкфурт-2017

Kia представила оновлений кросовер Sorento

Флагманський позашляховик південнокорейської компанії отримав змінений екстер’єр та інтер’єр, а також 8-ступінчасту автоматичну трансмісію.

Компанія Kia розсекретила рестайлінговий кросовер Sorento для європейських ринків. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні.

Рестайлінговий Kia Sorento можна відрізнити від попередника по видозміненій хромованій радіаторній решітці і модернізованим світлодіодним фарам головного світла з інтегрованими денними ходовими вогнями. По краях переднього бампера з’явилися нові блоки протитуманних фар з чотирма оптичними елементами.

Також кросовер отримав повітрозабірники іншої форми, інші задні ліхтарі, модернізований спойлер на даху, здвоєні патрубки випускної системи, нові бампери, червоні гальмівні супорти, а також 17- і 19-дюймові колісні диски. В салоні машини встановлюються спортивні сидіння, нова приладова панель, 8-дюймової сенсорний дисплей, навігатор TomTom і модернізована інформаційно-розважальна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Також водієві доступна аудіосистема Harman Kardon з 10 динаміками.

Оновлений кросовер вперше оснастили 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. Вона прийшла на зміну 6-ступінчастій АКП і працює спільно з 2,2-літровим дизельним двигуном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook