Автоновини Франкфурт-2017

Ford оновив європейський EcoSport

Компактний кросовер отримав передню оптику в стилі спорткара Mustang, а також новий дизельний двигун і іншу коробку передач.

Компанія Ford представила оновлений кросовер EcoSport для європейського ринку. Прем’єра моделі, що отримала змінений дизайн і новий двигун, відбудеться 12 вересня на Франкфуртському автосалоні.

Від попередника кросовер відрізняється зовсім іншою радіаторною решіткою, а також фарами головного світла, виконаними в стилі спорткара Mustang. Ззаду встановили видозмінений бампер і інші ліхтарі. Крім того, у EcoSport з’явилася версія ST-Line, яку оснастили агресивними бамперами, бічними «спідницями», а також особливими 17-дюймовими колісними дисками.

Інтер’єр виконали в дусі компакт-кара Fiesta нового покоління. Зокрема, в салоні кросовера з’явилося схоже кермо, селектор трансмісії, а також центральна консоль.

У стандартній комплектації EcoSport буде пропонуватися з мультимедійним комплексом SYNC 3 з 4,2-дюймовим дисплеєм, проте більш дорогі версії будуть доступні з екраном діагоналлю 6,5 або 8 дюймів. Інформаційно-розважальна система здатна підтримувати інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto.

Моторну лінійку поповнив новий 1,5-літровий дизельний агрегат потужністю 125 кінських сил. Двигун поєднується з новою шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, кросовер буде доступний з бензиновими двигунами об’ємом один літр, що розвивають 100, 125 і 140 кінських сил. Плюс до всіх, гамма двигунів включить 100-потужний дизель.

У список доступного обладнання увійде камера заднього виду, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, система стеження за «мертвими» зонами, автоматичний клімат-контроль, датчики світла і дощу. Крім цього, автомобіль можна буде оснастити стереосистемою Bang & Olufsen.

Європейські продажі оновленого Ford EcoSport стартують до кінця нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook