Автоновини Франкфурт-2017

Ford привезе до Франкфурту лімітовану спецверсію Ranger

Американська марка розсекретила особливу модифікацію свого пікапа. Нову версію назвали Black Edition, вона передбачена для Ranger з подвійною кабіною. Кузов особливого пікапа забарвлений в чорний, в тому ж кольорі виконані радіаторна решітка і легкосплавні диски коліс. На передньому бампері є срібляста накладка повідомляє Motor1.

Ford Ranger Black Edition отримав мультимедійну систему SYNC 3 з 8-дюймовим сенсорним екраном і супутниковою навігацією, парктронік, камеру заднього виду, двозонний клімат-контроль, електропривод і обігрів зовнішніх дзеркал. Крісла оббиті шкірою.

«Покупці Ranger цінують цей пікап за витривалість, приголомшливі позашляхові здібності і мужню зовнішность. Ми впевнені, що нова обмежена серія з ще більш привабливим зовнішнім виглядом «розлетиться» в лічені тижні », – прокоментував Ханс Шеп, керівник підрозділу комерційного транспорту Ford of Europe.

В Європі Ranger пропонується з дизелями 2.2 і 3.2. Потужність першого мотора – 130 або 160 к.с., другий видає 200 к.с. Трансмісії – «механіка» або «автомат».

Публічна прем’єра пікапа серії Black Edition відбудеться на Франкфуртському автосалоні в середині вересня. Всього буде випущено 2 500 таких автомобілів. Ціна новинки поки не оголошена.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook