Автоновини

Samsung отримав дозвіл на тести безпілотників в Каліфорнії

Південнокорейський виробник електроніки займається розробкою автопілота з 2015 року. Системи випробовуються на комерційних автомобілях марки Hyundai.

Компанія Samsung Electronics отримала дозвіл від Департаменту автотранспорту Каліфорнії на проведення випробувань автомобілів з системами автономного управління на дорогах загального користування. Про це йдеться на сайті уряду американського штату.

Таким чином, південнокорейський виробник електроніки приєднається до компаній Apple, Bosch, Delphi, Nvidia і Waymo (проект Google), а також до автовиробників, включаючи BMW, General Motors і Volkswagen.

Раніше компанія Samsung отримала офіційний дозвіл на проведення тестів автомобілів з системами автоматичного управління на громадських дорогах Південної Кореї.

Фірма Samsung оголосила про намір зайнятися розробкою безпілотників ще в 2015 році. Тоді виробник електроніки сформував особливий відділ, фахівці якого почали працювати над відповідним обладнанням і програмним забезпеченням. Поки про новий проект Samsung відомо вкрай мало. За неофіційними даними, безпілотники побудовані на базі комерційних автомобілів марки Hyundai, які оснастили інноваційними сенсорами і камерами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook