Автоновини

Італійська марка ATS представила 700-потужний карбоновий суперкар

Суперкар ATS GT здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за три секунди. Тираж купе, вартість якого склала 1,2 млн. доларів, обмежать 12 автомобілями.

Відроджена італійська компанія ATS (Automobili Turismo e Sport) представила свій новий суперкар GT, який отримав надлегку карбонову конструкцію і 700-потужний двигун. Про це повідомляє Autocar.

Дизайн купе був створений Емануеле Бомбоі, який раніше працював в компанії Fiat і в кузовному ательє Bertone. Автомобіль отримав деякі стилістичні елементи класичного спорткара ATS 2500 GTS, випущеного в 1963 році.

В основу суперкара лягло надлегке карбонове шасі і кузовні панелі з вуглепластика. Купе оснастили 3,8-літровим твін-турбо агрегатом V8, який в стандартній версії видає 650 сил. При цьому потужність двигуна можна збільшити до 700 кінських сил. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / ч приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість перевищує 330 км на годину.

Водієві будуть доступні три драйверськіх режиму – Viaggio, Sport і Corsa, в залежності від вибору яких електроніка поміняє настройки підвіски, рульового управління, трансмісії і силового агрегату.

Всього буде випущено 12 таких автомобілів. Ціни на суперкар починаються від 1,2 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook