Автоновини Франкфурт-2017

У Volvo розповіли про електронні системи кросовера XC40

У шведській компанії стверджують, що компактний кросовер стане найбезпечнішим автомобілем в своєму класі.

Компанія Volvo розповіла про оснащення і технології, які застосують на компактний кросовер XC40. Шведський автовиробник стверджує, що новинка стане найбільш безпечним автомобілем у своєму класі.

Volvo XC40 отримає електронні системи, які використовуються на «старших» моделях 60-й і 90-й серії. Так, маленький кросовер оснастять фірмовою системою напівавтоматичного управління Pilot Assist з функцією утримання автомобіля на смузі, системою допомоги виїзду з парковки заднім ходом з автоматичним гальмуванням, системою кругового огляду, а також функцією попередження фронтальних зіткнень нового покоління з можливістю розпізнавання пішоходів.

Кросовер буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 12 дюймів, а також з інформаційно-розважальним комплексом з дев’ятидюймовим сенсорним дисплеєм. При цьому проекційний екран в списку опцій значиться на буде.

Раніше повідомлялося, що Volvo XC40 отримає продуманий інтер’єр, де буде безліч спеціальних відділень для зберігання і перевезення різних повсякденних речей – від ноутбука до пакетів з їжею з магазину.

Компактний кросовер Volvo XC40 побудують на модульній платформі CMA, розробленої спільно з китайською компанією Geely спеціально для невеликих машин. На цій же архітектурі створять і молодший седан в лінійці. У моторну гамму Volvo XC40 увійде 1,5-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами.

Крім цього, буде доступна гібридна версія з сумарною віддачею близько 250 кінських сил. Запас ходу на одній електротязі складе близько 50 кілометрів. У 2019 році на базі XC40 буде побудований перший в історії шведської марки електрокар.

Найімовірніше, що Volvo XC40 дебютує в середині вересня на Франкфуртському автосалоні. Виробництво кросовера налагодять в бельгійському Генті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook