Автоновини

В Україні почали продавати дизельні універсали VW Golf по $ 18 тисяч

Українські дилери отримали партію універсалів Volkswagen Golf SportWagen зі 150-потужними дизелями 2.0 TDI і «роботом» DSG з США. Ціна такої машини становить $ 18 тисяч.

Секрет доступності цих машин полягає в тому, що мова йде про «відмовні» дизельні Гольфи зі Сполучених Штатів, які направили на інші ринки. Формально автомобілі нові, але випущені вони ще в стандарті 2016 модельного року, тобто їм вже два роки.

Примітно, що запропоновані нам універсали оснащені більш сучасними дизелями EA288, а не моторами серії EA189, які опинилися в центрі скандалу під назвою «Дізельгейт». Ці мотори, за твердженням VW, ніколи не оснащували «обманками», які порушують екологічний регламент.

Покупці можуть вибрати між двома версіями. Базова комплектація ціною $ 18 тисяч включає 8 подушок безпеки, камеру заднього виду, систему безключового доступу і легкосплавні колеса.

«Старше» виконання SEL за $ 22 тисячі отримало панорамний дах, великий екран мультимедіасистеми, адаптивний круїз-контроль з системою автоматичного гальмування, 18-дюймові колеса і аудіосистему Fender потужністю 400 Вт з 8 динаміками.

Відзначається, що перед початком продажів в Україні автомобілі адаптували для місцевого ринку і внесли близько 40 змін: поставили європейську світлотехніку, подвійну оцифровку спідометра, додали метричну систему в бортовий комп’ютер і інші доробки.

Сьогодні, 1 вересня в Україну надійшла перша партія з 600 машин, а до кінця року планується реалізувати близько 2 тисяч дизельних Гольфів з США.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook