Автоновини

У Україну можуть “припливти” автомобілі-утопленики із США

Вже незабаром на український ринок можуть хлинути тисячі б/у авто із США. Йдеться про автомобілі-утопленики з південних штатів Техасу і Луїзіани, які постраждали від тропічного шторму Харві.

Ураган Харві вже увійшов в історію не тільки через величезні руйнуваня і людські жертви. Він залишив після себе рекордну в історії кількість авто-потопельників. Аналітики Cox Automotive нарахували їх вже понад півмільйона, передає CNBS.

До слова, попередній рекорд належав урагану Сенді 2012 року. Тоді в штатах Нью-Йорк і Нью-Джерсі підтопленими опинилися 250 тис. авто.

Звичайно, законослухняні американці поспішать здати на утилізацію некондиційні автомобілі. Але офіційні дилери автовиробників вже пропонують жителям південних штатів знижки в розмірі $ 500-750 на нові авто. Транспорт, який не підлягає ремонту, утилізують, але частина машин можуть відновити і продати. Тому є ймовірність, що деякі пошкоджені автомобілі з США можуть потрапити і в Україну. Наприклад, через Канаду, з якої у нас тепер зона вільної торгівлі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook