Автоновини

Nissan розробив «розумне» дзеркало заднього виду

На великому позашляховику Armada дебютує система I-RMW, що дозволяє водієві дивитися в салонне дзеркало заднього виду «крізь» голови високих пасажирів або габаритні вантажі.

Компанія Nissan анонсувала нову систему Intelligent Rear Mirror View (I-RMW), яка дозволяє водієві дивитися в салонне дзеркало заднього виду «крізь» голови високих пасажирів або габаритні вантажі, що заважають огляду. Про це повідомляє прес-служба японської марки.

У дзеркало інтегрований спеціальний LCD-дисплей, куди виводиться зображення з камери заднього виду. Якщо нормальному огляду заважають люди або багаж, то водій може активувати систему I-RMW за допомогою перемикача в нижній частині корпусу, після чого дзеркало переключиться в режим монітора.

Функція I-RMW дебютує на великому позашляховику Armada 2018 модельного року. Новинка буде пропонуватися на американському ринку з єдиним 5,6-літровим двигуном V8, що розвиває 390 к.с. і 534 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Позашляховик доступний як з приводом тільки на одну вісь, так і в повноприводному виконанні.

 

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook