Автоновини

У Бродах відкрили новий завод з виробництва комплектуючих для BMW Group

На Львівщині відбулося офіційне відкриття першої черги нового заводу компанії «Електроконтакт Україна», яка входить до французького концерн Nexans. Виробничий підрозділ вже затверджено в якості постачальника кабельної продукції для концерну BMW пише eku.

Новий завод в місті Броди стане найбільшим виробничим підрозділом компанії «Електроконтакт Україна», що працює у Львівській області з 2007 року (виробництва в Перемишлянах та Золочеві). Площа виробничих приміщень складає 11 тис. кв. м, складських приміщень – 5 тис. кв. м, соціально-побутових приміщень – 4 тис. кв. м. Інвестиції в підприємство склали 30 млн євро.

З запуском першої черги заводу створено 1400 робочих місць. Крім цього інвестор вивчає можливість будівництва другої черги, що дозволить створити ще 1000 робочих місць. Перші 300 співробітників нового підприємства пройшли навчання в Золочеві.

У Бродах відкрили новий завод з виробництва комплектуючих для BMW Group

Церемонію відкриття нового заводу відвідав президент України Петро Порошенко. Він подякував інвесторам за вибір України в якості платформи для розвитку бізнесу, а також зазначив, що середня заробітна плата на підприємстві складе від 8 до 14 тисяч гривень. Крім цього співробітників забезпечать харчуванням, медичною страховкою і підвезенням до місця роботи.

BMW Group – не єдиний партнер компанії «Електроконтакт Україна». Продукція українського виробництва також поставляється концернам Volkswagen (Audi і Porsche), General Motors (Opel) і Daimler (Mercedes-Benz).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook