Автоновини

Mercedes-Benz почав випробування седана A-Class

Німці приступили до дорожніх тестів чотирьохдверної модифікації моделі A-Class нового покоління, яка дебютує в 2018 році.

Компанія Mercedes-Benz приступила до дорожніх випробувань компактного седана A-Class. Перші шпигунські фотографії відповідної модифікації моделі наступного покоління опублікувало видання Motor1.

Зовнішність автомобіля поки прихована за камуфляжем. Передбачається, що седан буде багато в чому схожий з прототипом Concept A. Він був показаний в квітні на Шанхайському автосалоні і покликаний дати уявлення про компактний седан, який повинен встати на сходинку нижче за модель CLA.

MERCEDES-BENZ CONCEPT A SEDAN

Mercedes-Benz A-Class наступного покоління дебютує на початку 2018 року, а його модифікація з кузовом “седан” з’явиться до кінця того ж року. Новинку побудують на модернізованій модульній платформі MFA, яка ляже в основу цілого сімейства передньопривідних автомобілів. Наступний A-Class вийде трохи ширшим і довшим, але при цьому легше попередника.

Лінійка двигунів включить новий 1,4-літровий бензиновий агрегат, розроблений спільно з компанією Renault. Топову AMG-модифікацію оснастять модернізованою «турбочетвіркою», що працює разом з 48-вольтової системою, яка буде живити невеликий електромотор і турбіну на електричному приводі. Сумарна віддача агрегатів хот-хетча перевищить 400 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook