Автоновини

Керівник Audi Sport очолить Bugatti

Стефан Вінкельман замінить на посту глави Bugatti Вольфганга Дюрхаймера. Німецький фахівець контролюватиме розробку нових модифікацій гіперкара Chiron.

Стефан Вінкельман, на даний момент очолює підрозділ Audi Sport, стане керівником компанії Bugatti. На цій посаді 52-річний фахівець змінить Вольфганга Дюрхаймера, з посиланням на власне джерело повідомляє Autocar.

Незважаючи на те, що Дюрхаймер покине Bugatti, він залишиться головою правління компанії Bentley в доступному для огляду майбутньому. Що стосується Audi Sport, то його очолить Міхаель-Юліус Ренц, який на даний момент відповідає за продажі автомобілів Volkswagen на китайському авторинку.

Стефан Вінкельман на Motor Show 2016, Paris

Під час роботи Винкельмана в Audi спортивний підрозділ німецької марки розробило і вивело на ринок суперкари R8 і R8 Spyder другого покоління, а також купе RS5 і «заряджений» універсал RS4 Avant.

У Bugatti першочерговим завданням для Винкельмана стане контроль процесу розробки нових модифікацій гіперкара Chiron, включаючи версії Grand Sport і Super Sport. Потім фахівець займеться опрацюванням концепції другої моделі компанії, яку можуть запустити до 2025 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook