Автоновини

У Uber з’явився новий керівник

Очолює компанію тепер Дара Хосровшахі, раніше він керував сервісом бронювання подорожей Expedia.

Згідно з офіційним повідомленням прес-служби онлайн-сервісу на замовлення таксі Uber, генеральним директором компанії був призначений Дара Хосровшахі. До цього він був головою фірми Expedia, яка займається бронюванням подорожей. Нагадаємо, раніше Uber очолював Тревіс Каланік, однак, він був змушений піти через низку скандалів.

«Ми раді оголосити, що рада директорів Uber одноголосно проголосував за те, щоб призначити Дару Хосровшахі нашим новим генеральним директором», – наголошується в повідомленні на сайті сервісу. Він повинен приступити до своїх обов’язків вже сьогодні, 30 серпня 2017 року.

На фото: Дара Хосровшахі

Дара Хосровшахі в дев’ятирічному віці емігрував до США з Ірану. Він жив в штаті Нью-Йорк, вищу освіту здобув в Браунівському університеті (місто Провіденс, штат Род-Айленд), працював у великій інтернет-компанії IAC на посаді фінансового директора. З 2005 року він очолював компанію Expedia.

Раніше портал «Automotive» повідомляв про те, що колишньому главі Uber Тревісу Каланіку довелося піти з поста генерального директора через декілька скандалів. Так, компанії пред’являли претензії через низку порушень законодавства, крім цього невдоволення викликало «створення сексистської атмосфери», яка не дозволяла жінкам нарівні з чоловіками підніматися по службових сходах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook