Автоновини Франкфурт-2017

Kia натякнула на cee’d нового покоління

Південнокорейська марка привезе до Франкфурту концептуальний автомобіль, який в компанії називають «подовженим хот-хетч».

Компанія Kia опублікувала перше зображення нового концепт-кара, публічна прем’єра якого відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Прототип покликаний дати уявлення про те, яким вийде хетчбек cee’d третього покоління. Про це повідомляє прес-служба південнокорейського автовиробника.

Концепт-кар, найменування якого поки не називається, був створений в європейському дизайн-центрі Kia. Розробники утрверждают, що їм вдалося придумати новий тип кузова, який вони називають «подовженим хот-хетч». Решта подробиць про прототип стануть відомі після його прем’єри.

Що стосується моделі cee’d третього покоління, то її прем’єра повинна відбутися в першій половині 2018 року. Передбачається, що новинка запозичить деякі стилістичні елементи у нового Rio, а також у Фастбек Stinger.

На фото: нинішній Kia pro cee’d

Третій Kia cee’d буде доступний з новим мультимедійним комплексом з підтримкою інтерфейсів Apple Carplay і Android Auto, а також з сучасними допоміжними системами, включаючи функцію автоматичного екстреного гальмування, контролю «сліпих» зон і дотримання рядності руху.

Спершу Kia cee’d буде пропонуватися тільки в вигляді п’ятидверного хетчбека, проте потім у моделі з’явиться трьохдверна модифікація і версія з кузовом “універсал”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook