Автоновини

Nissan оновив спорткар 370Z

Купе отримало нове гоночне зчеплення, камеру заднього виду і модернізований інформаційно-розважальний комплекс.

Компанія Nissan представила спорткар 370Z 2018 модельного року. Купе отримало незначні зміни в дизайні, нове зчеплення і додаткове обладнання.

Двухдверка буде доступна із затемненими фарами головного світла і задніми ліхтарями, які раніше пропонувалися тільки для ” зарядженого” варіанту моделі від ательє Nismo. Крім того, в список оснащення додали нові 19-дюймові алюмінієві колісні диски.

Оновлений Nissan 370Z оснащується тим же 3,7-літровим двигуном V6, що розвиває 328 кінських сил. На версії з шестиступінчастою механічною коробкою передач застосували нове гоночне зчеплення від компанії Exedy, яке забезпечить «ідеальне перемикання» ступенів і понизить необхідне зусилля натиснення на педаль. В якості альтернативи як і раніше доступна семидіапазонна автоматична трансмісія.

Спорткар буде пропонуватися з модернізованим мультимедійним комплексом Nissan Connect з семидюймовим сенсорним дисплеєм і супутниковою навігацією, DVD-програвачем, а також з камерою заднього виду.

Раніше повідомлялося, що компанія Nissan не збирається розробляти прямого наступника моделі 370Z. Передбачається, що спорткар знімуть з виробництво протягом найближчих двох років.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook