Автоновини

Новий BMW X4 сфотографували без камуфляжу

Купеподібний кросовер зроблять схожим на модель X3 нового покоління. У позашляховика буде дві «заряджених» модифікації.

В інтернеті з’явилися фотографії BMW X4 наступного покоління, на яких кросовер зображений без камуфляжу. Шпигунські фотографії новинки розмістило видання BMW Blog.

Судячи із зображень кросовер отримає передню частину кузова в стилі моделі X3 нового покоління з звуженими фарами головного світла і масивними радіаторними решітками. У новинки також зміниться лінія даху, що додасть кузову позашляховика ще більш купеподібний силует.

BMW X4 наступного покоління, як і новий X3, побудують на масштабованій архітектурі CLAR. Завдяки цьому шасі кросовера стане приблизно на 100 кг легше попередника. При цьому вседорожник вийде злегка ширше і довше, що збільшить вільний простір для пасажирів заднього ряду.

Лінійка двигунів включить абсолютно новий дволітровий бензиновий мотор. Крім того, кросовер буде доступний з гібридною силовою установкою, склад якої включить чотирициліндровий двигун об’ємом два літри і електромотор. Сумарна віддача агрегатів складе близько 250 сил.

Крім того, у нового BMW X4 буде дві «заряджених» модифікації. Бензинова версія X4 M отримає новий трилітровий шестициліндровий мотор, який дебютує на седані M3 і купе M4 наступного покоління. Віддача двигуна складе приблизно 450-460 кінських сил. Агрегат буде працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Дизельний варіант X4 M40d оснастять дизельним шестициліндровим агрегатом з чотирма турбінами, віддача якого перевищить 300 кінських сил.

Передбачається, що звичайний BMW X4 наступного покоління дебютує в 2018 р, а його «заряджена» M-модифікація з’явиться роком пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook