Автоновини Франкфурт-2017

У Mercedes розповіли про оптику оновленого купе і кабріолета S-Клас

Після рестайлінгу розкішні купе і кабріолет отримають задні ліхтарі з органічними світлодіодами (OLED). Прем’єра новинок відбудеться на Франкфуртському автосалоні.

Компанія Mercedes-Benz показала тизер оновлених купе і кабріолета S-Class, прем’єра яких відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Новинки отримають задні ліхтарі, де LED-елементи замінять органічними діодами (OLED).

Кожен блок ліхтарів буде складатися з 33 органічних світлодіодів, керованих індивідуально. Подібну оптику використовували на флагманському седані Audi A8 нового покоління, продажі якого повинні початися до кінця нинішнього року. Крім того, ліхтарі з OLED-елементами має купе і родстер Audi TT RS, а також спорткари BMW M4 CS і M4 GTS, випущені обмеженим тиражем.

На Франкфуртському автосалоні компанія Mercedes-Benz також представить передсерійний прототип гібридного гіперкара, в силовій установці якого використовують двигун боліда Формули-1. Крім цього, німці представлять концепт електричного хетчбека з лінійки EQ, серійна версія якого повинна з’явитися до 2020 року.

Крім того, не виключено, що у Франкфурті відбудеться прем’єра моделі CLS і позашляховика G-Class наступного покоління. Всього на стендах Mercedes-Benz буде виставлено близько ста автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook