Автоновини Детройт-2018

Mercedes опублікував знімок з пустельними тестами нового G-Class

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала черговий тизер G-Class наступного покоління, в якому показані випробування позашляховика в пустелі. Публічна прем’єра новинки відбудеться 15 січня на автосалоні в Детройті.

Судячи з усього, позашляховик зовні буде сильно нагадувати попередника, хоча з технічної точки зору він вийде іншим автомобілем. Раніше німецька компанія оприлюднила деякі характеристики Gelandewagen.

Так, в основу автомобіля ляже рама сходового типу і незалежна підвіска на двох поперечних важелях, спеціально розроблена Mercedes-AMG. Позашляховик укомплектують дев’ятидіапазонним “автоматом” 9G-Tronic, який передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої. Позашляховик отримає три диференціала і понижуючий ряд, який працює на швидкостях до 40 км на годину.

Дорожній просвіт автомобіля виріс на 6 мм – до 241 мм, а максимальна глибина броду збільшилася на 10 см – до 70 сантиметрів. Кут з’їзду дорівнює 30 градусам, в’їзду – 31 градус, а кут рампи склав 26 градусів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook