Автоновини

McLaren поліпшив керованість свого найпрактичнішого суперкара

Фото: McLaren

Компанія McLaren злегка оновила суперкар 570GT, який вважається найбільш практичним автомобілем британської марки. Зокрема, купе опціональний пакет Sport Pack, орієнтований на більш агресивну манеру водіння.

У базове оснащення McLaren 570GT тепер увійшли карбон-керамічні гальмівні механізми, які колись були доступні тільки в якості опції. При замовленні набору Sport Pack автомобіль оснастять жорсткішими пружинами, модернізованими стабілізаторами поперечної стійкості, а також перенастроєним рульовим керуванням, яке стане гостріше на 2%. Плюс до всього, інженери застосують інші настройки системи стабілізації і амортизаторів. Доробки обійдуться в 6600 доларів.

Суперкар McLaren 570GT був представлений навесні 2016 року на Женевському автосалоні. Купе відрізняється від стандартного 570S двома багажними відділеннями, сумарний обсяг яких становить 370 літрів.

Суперкар комплектується тим же 3,8-літровим мотором V8 з двома турбінами, що розвиває 570 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун працює з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. McLaren 570GT здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,4 сек., а його максимальна швидкість складає 328 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook