Автоновини

Новий Land Rover Defender отримає електромотор

Фото: Jaguar Land Rover

Позашляховик Land Rover Defender дебютує в наступному році і перетвориться в ціле сімейство автомобілів. За даними Motoring, клієнтам буде доступна, в тому числі, електрична версія. Така модифікація новинки буде оснащуватися одним електромотором і акумулятор. Однак пізніше може бути представлена ??і більш потужна модифікація екологічно чистого позашляховика.

Також клієнтам будуть доступні 3- і 5-дверні версії з відкритим і закритим кузовом, розкішна модифікація, а також версія для екстремального бездоріжжя. Моторна гамма новинки повинна включити бензинові та дизельні наддувні чотирьохциліндрові дволітрові агрегати, а також трилітрові двигуни V6.

Наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR). На даний момент інженери компанії вже приступили до дорожніх випробувань новинки. Як повідомляє Autocar, компанія планує продавати близько 10 тис. примірників нових Defender в рік. Очікується, що автомобіль буде продаватися і на українському ринку.

Виробництво Land Rover Defender нинішнього покоління було припинено в січні 2016 року. Британський виробник неодноразово заявляв про намір зняти «ветерана» з виробництва: спочатку випуск збиралися припиняти в грудні 2015 року, потім дату перенесли.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook