Автоновини

Названа дата прем’єри Ford Ranger Raptor

Фото: Motor1

Компанія Ford планує представити нову модифікацію пікапа Ford Ranger під назвою Raptor 7 лютого наступного року, повідомляє Motoring. Прем’єра автомобіля відбудеться в Бангкоку. Виробництво моделі буде налагоджено на заводі компанії в Мічигані. Продажі новинки стартують на американському ринку в кінці 2018 року. Ціни на пікап будуть оголошені пізніше.

За даними Motor1, в моторну гамму машини увійде 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом. Двигун буде працювати в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, розробленою спільно з концерном General Motors.

За попередніми даними, пікап Ford Ranger укомплектують модернізованою підвіскою з особливими настройками, позашляховими покришками, більш продуктивними гальмівними механізмами, а також посиленим захистом нижньої частини кузова.

Також в планах Ford розробити нове покоління Ranger, на базі цієї машини також створять позашляховик Bronco нового покоління. На даний момент відомо, що модель, яка з’явиться в 2020 році, отримає 2,7-літровий турбоагрегат V6 сімейства EcoBoost потужністю близько 325 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook