Автоновини

Еволюцію 6 поколінь BMW M5 показали в чотирихвилинному відео

Фото: Youtube / Cars Evolution

На YouTube-каналі Cars Evolution опублікували новий ролик. У чотирихвилинному відео показано розвиток і основні модифікації “зарядженого” седана BMW M5, який за 32 роки змінив шість поколінь.

Ролик починається з показу седана з індексом E28, який був випущений в 1985 році. Перший BMW M5 оснащувався 3,5-літровою рядною «шісткою» потужністю 286 к.с., що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Мотор дозволяв автомобілю прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,1 сек. І досягати максимальної швидкості в 250 км на годину. В той момент це був найшвидший серійний седан у світі.

Закінчується ролик седаном BMW M5 шостого покоління, який дебютував в серпні нинішнього року. Головною особливістю новинки стала система повного приводу з багатодисковою центральної муфтою, заднім диференціалом і можливістю повного відключення передньої осі.

Новий BMW M5 укомплектували модернізованим 4,4-літровим агрегатом V8 з двома турбінами, що видає 600 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Седан здатний набирати першу “сотню” за 3,4 сек., а розгін до 200 км / год займає 11,1 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км / г, а з спорт-пакетом M Driver’s Package максималка складає 305 км на годину.

Українські продажі нового BMW M5 стартують в наступному році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook