Автоновини ЛА-2017

У Mazda з’явиться новий кросовер

Фото: Mazda

Збиратися машина буде на новому заводі Mazda, який буде побудований спільно з Toyota. У модельній лінійці бренду кросовер займе місце між CX-5 і CX-9.

Компанія Mazda планує почати розробку нового кросовера. Автомобіль вийде в 2021 році і буде призначатися для ринку США. Про це повідомляється з посиланням на виконавчого директора японського автовиробника Масамічі Коган.

Збиратися машина буде на новому заводі Mazda, який буде побудований спільно з Toyota. У модельній лінійці бренду кросовер займе місце між CX-5 і CX-9. Всі інші подробиці про машину поки тримаються в секреті.

Найближчою прем’єрою Mazda стане оновлена ??версія седана Mazda 6. Зокрема, «шістка» отримає змінену зовнішність, турбований двигун і нові електронні системи. Прем’єра машини відбудеться на цьому тижні на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Оновлена ??Mazda 6 буде відрізнятися від попередника злегка модернізованою передньою частиною кузова з збільшеними колісними арками і радіаторними гратами, а також зміненими фарами головного світла. У лінійку двигунів оновленої Mazda 6 увійде 2,5-літровий бензиновий атмосферний мотор з безпосереднім уприскуванням пального, а також з системою деактивації половини циліндрів при малих навантаженнях.

Плюс до всього, седан буде пропонуватися c турбованим мотором аналогічного обсягу, який на даний момент встановлюється на великий кросовер CX-9.

У Україні на даний момент модельний ряд японського бренду представлений п’ятьма машинами. Найдешевшим автомобілем є Mazda 3. Ціни на цю машину починаються від 549 000 гривень. Українським клієнтам Mazda пропонуює два кросовера CX-5 (від 809 000 гривень) і CX-9 (від 1 359 000 гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook