Автоновини

Aston Martin затвердив дизайн першого кросовера

Перший в історії Aston Martin дебютує в 2019 році. Вседорожник буде конкурувати з Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne і Maserati Levante

Керівництво компанії Aston Martin затвердило дизайн першого серійного кросовера марки, який з’явиться в 2019 році. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Autocar.

Провісник кросовера Aston Martin, який отримав назву DBX, був представлений навесні 2015 року на Женевському автосалоні. Поки лише відомо, що товарна модель, на відміну від дводверного прототипу, отримає кузов з чотирма дверима. Новинка складе конкуренцію Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne і Maserati Levante.

Спочатку передбачалося, що серійний DBX побудують на базі Mercedes-Benz в рамках договору про співпрацю компанії Aston Martin і концерну Daimler. Згодом британці спростували цю інформацію.

За попередніми даними, базову версію позашляховика оснастять чотирилітровим твін-турбо двигуном V8 виробництва Mercedes-AMG потужністю близько 500 кінських сил. Топовий варіант отримає 5,2-літровий мотор V12 з двома турбінами, що видає близько 600 сил.

Через деякий час після запуску моделі у кросовера Aston Martin з’явиться гібридна, а також повністю електрична модифікації.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook