Автоновини Франкфурт-2017

Borgward привезе до Франкфурту концептуальний спорткар

Відроджена німецька марка випустить сучасну інтерпретацію своїй класичній моделі Isabella.

Відроджена німецька марка Borgward опублікувала другий тизер концептуального спорктара. Публічна прем’єра прототипу відбудеться в середині вересня на Франкфуртському автосалоні.

Судячи по зображенню, це буде спорткар з низьким кузовом, широкими колісними арками, великими колесами і довгим капотом. Як повідомлялося раніше, Borgward компанія збирається випустити нову інтерпретацію своїй класичній моделі Isabella.

Класичний Borgward Isabella випускався з 1954 по 1962 рік. За цей час модель розійшлася тиражем приблизно в 200 тисяч екземплярів, що зробило її найпопулярнішим автомобілем в історії німецької марки.

Двухдверная «Ізабелла» пропонувалася з різними видами кузова, включаючи «купе», «універсал» і «кабріолет». Модель оснащувалася 1,5-літровою рядною бензиновою «четвіркою» потужністю 75 л.с., яка поєднувалася з чотириступінчастою механічною коробкою передач.

Оригінальна компанія Borgward була заснована в 1929 р Карлом Боргвард і проіснувала до 1962 року. Бренд займався випуском різних транспортних засобів, включаючи спорткари і вертольоти. У 2015 р бренд Borgward був відроджений за участю китайських інвесторів, включаючи фірму Foton.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook